Op afstand vergaderen zal nu zeker blijven

Door de maatregelen van de afgelopen weken zijn heel veel mensen bekend geraakt met video-/beeldbellen via programma’s zoals Teams, Zoom, Houseparty etc. wat op afstand vergaderen erg makkelijk en toegankelijk maakt.

Veel mensen zijn nu gewend aan het thuis werken en voor veel mensen bevalt dit eigenlijk best goed. Het verlangen naar de normale situatie en het samenwerken met collega’s op kantoor is er zeker maar het thuis werken is wel iets wat voor veel mensen graag gedeeltelijk mag blijven.

Er zijn tal van mogelijkheden voor thuiswerken, samenwerken op afstand maar met OpAfspraak.nl proberen we nog een stap verder te zetten waarbij winkels en bedrijven ook voor klanten goed bereikbaar zijn.

Lees meer op OpAfspraak.nl en neem graag contact op met de bedrijven die al aangemeld zijn en waarmee zo makkelijk een afspraak is in te plannen.

Aanmelden voor bedrijven kan makkelijk en gratis via “bedrijf aanmelden“.

op afstand vergaderen

Aanvulling: zie ook het artikel in de telegraaf van 20-04-2020 waarin o.a. staat “Op afstand vergaderen lijkt ook een blijvertje te zijn.” Lees meer: https://www.telegraaf.nl/nieuws/876681787/ons-reisgedrag-kan-voorgoed-veranderen-door-coronacrisis

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: